Infratechniek

Elektrotechniek

Meettechniek

Service en onderhoud

Engineering

Meettechniek

Voor het snel en accuraat oplossen van kabelstoringen heeft Pilkes, naast compleet uitgeruste meetwagens, de ervaren medewerkers die met hun vakmanschap het verschil maken.

Een storing in één van uw kabelnetten geeft vaak veel ongemak en kost u veel inspanning. Als u Pilkes Meettechniek belt dan bieden wij op dat moment een snelle en efficiënte oplossing. Pilkes Meettechniek is uitgegroeid tot een specialist in het lokaliseren van storingen in kabelnetten.

Na uw melding zijn wij meestal dezelfde dag nog ter plaatse om de meest ingewikkelde storingen te lokaliseren. Ons team van ervaren meettechnici werkt met de meest geavanceerde apparatuur. Dit garandeert dat de kortsluiting, kabelbreuk (zowel hoog- als laagohmige) of mantelfouten kunnen worden gelokaliseerd. De metingen worden verwerkt in een rapportage en voorzien van een professioneel advies.
De ervaren kabelmonteurs repareren desgewenst de gemeten storing, zo mogelijk nog dezelfde dag. Het is ook mogelijk dat, na het lokaliseren van de storing, uw eigen dienst de reparatie kan uitvoeren.

Hoe snel? Neem de proef op de som. Dit is de beste manier om erachter te komen hoe snel en goed Pilkes Meettechniek functioneert en uw probleem verhelpt. Wij staan voor u klaar met al onze geavanceerde apparatuur.

© 2022 Pilkes Infra