Infratechniek

Elektrotechniek

Meettechniek

Service en onderhoud

Engineering

Infratechniek

Binnen de Infratechniek worden zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechniek en infratechniek. Nieuwe ontwikkelingen zoals LED, 3d ontwerpen, verkeersintensiteitregelingen en dimtechniek tonen aan dat Pilkes inspringt op de nieuwste ontwikkelingen.

De kracht van Pilkes schuilt niet alleen in de opgebouwde ervaring en know-how. De organisatie maakt zich ook sterk voor een goede werksfeer, perfecte opleiding en training waarbij een goede onderlinge verhouding en samenwerking wordt gekweekt. Simpel communiceren en gebruik maken van de modernste communicatietechnieken garandeert een brede inzet van uiteenlopende technische specialismen op kleine, grote en complexe projecten. Het blijft een uitdaging om onze medewerkers te stimuleren en ons continu te verbeteren.

Pilkes houdt rekening met het milieu door te zoeken naar de optimale verlichting- en energieverhouding. Na lichttechnische berekeningen, uitgevoerd volgens fabrikantopgave, komen wij met een optimaal advies.

Daarnaast houdt Pilkes zich bezig met ontwerp, aanleg en onderhoud van kabelnetten. Preventieve controle, verbruikersregistratie, controlekeuze, testen van meetverdeelkasten, lokaliseren en reparatie van kabels en registratie horen ook bij onze taken.

Pilkes denkt mee met de cliënt en kijkt vooruit. De afzonderlijke sectoren werken apart of samen. Dit maakt ons sterkt om kleine maar ook grote en complexe werken uit te voeren. Omdat de ontwikkelingen in het installatieproces elkaar in een hoog tempo opvolgen, zijn wij daarop ingesteld. Zo zijn wij alert op mogelijke verbeteringen en energiezuinige installaties. Innovatief werken en denken is ons niet vreemd.

Pilkes doet nog meer. Een aantal voorbeelden: sportveldverlichting, terreinverlichting en het verlichten van openbare gebouwen en bruggen. Het in curatief onderhoud, controleren en herstellen van openbare verlichting of light decorations. Het verzorgen van tijdelijke wegvakverlichting, het tijdelijk aanlichten van terreinen en ten tijde van calamiteiten het leveren van noodstroomvoorzieningen.

© 2022 Pilkes Infra