Wecycle beloont Pilkes Verlichting voor inleveren lampen en armaturen

12 september 2014 - Pilkes is door Wecycle beloond voor het inleveren van energiezuinige lampen en armaturen. Als dank voor de inzet kwamen woensdag 1 oktober de Wecycle-koffiedames op bezoek met verse koffie en gebak.

 

Pilkes is inzamelpartner van Wecycle. Dat betekent dat we alle energiezuinige lampen zoals tl-buizen, spaarlampen en armaturen verzamelen in veilige inzamelmiddelen en deze afgeven aan Wecycle. Via Wecycle worden deze lampen en armaturen optimaal gerecycled. 

Lampen kunnen voor meer dan 90 procent gerecycled worden, armaturen voor meer dan 80 procent. Door optimale recycling blijven grondstoffen behouden en schadelijke stoffen komen niet in het milieu terecht. Voor Pilkes is de verantwoorde inzameling en afvoer van afgedankte lampen onderdeel van het MVO-beleid. 

In totaal zijn er 1.600 installatiebedrijven partner van Wecycle. Vijftig van hen zijn beloond met een bezoek van de Wecycle-koffiedames.

Laatste 5 nieuwsartikelen

Pilkes Infra

Stompetoren / Melkweg 5
1841 JJ Stompetoren
t. 072-5037037 

Utrecht / Tennesseedreef 26
3565 CJ Utrecht
t. 030-2447600

Aanvragen Offertes
bedrijfsbureau@pilkes.nl

Administratie
administratie@pilkes.nl

Algemeen
info@pilkes.nl


Nadat Pilkes eind 2013 niveau 3 op de CO2 prestatieladder heeft behaald, is al snel de ambitie ontstaan om door te gaan voor het hoogste niveau op de ladder.