Engineering donderdag 8 september 2011
Aanleg en onderhoud van verlichting vraagt om een uitgelezen lichtplan. Verlichting is er voor de vergroting van de veiligheid, maar tegenwoordig dient het niet meer alleen een functioneel doel. Het dient niet alleen goed te zijn maar ook mooi (denk aan bijvoorbeeld aanlichting van gebouwen of kunstobjecten) en daarbij moet ook rekening gehouden worden met eventuele lichthinder. Ook in de ontwerpfase kan Pilkes u van dienst zijn. Zij ontwerpen lichtplannen en kunnen deze ook voor u in 3D animatie aanleveren, compleet met licht- en kabelberekeningen. Bij het maken van de berekeningen is het uitgangspunt niet ‘simpelste oplossing’ maar het beste resultaat tegen een economisch verantwoorde prijs.

Kijk hier voor onze filmpjes
Service en onderhoud vrijdag 9 september 2011

Pilkes staat voor optimale service- en vakkundig onderhoud waarop u volledig kunt vertrouwen.

Aan de basis van Pilkes staat een flexibele en oplossingsgerichte organisatie.
Opdrachtgevers hebben met één centraal aanspreekpunt te maken.
Bij grote of kleine projecten voelt u de gebundelde kracht van Pilkes. Er is een ruime ervaring op het gebied van installeren, projectmanagement en service en onderhoud. We beschikken over een geavanceerd AutoCAD-systeem, beheersystemen en onderhoudssoftware ter ondersteuning van een doordachte installatie en werkwijze.

Dag en nacht staan wij voor u klaar met onze 24-uurs storings- en calamiteitendienst. Bij problemen zoals het veiligstellen en afvoeren van aangereden masten alsmede schade-expertise en de afwikkeling van vervanging ervan.

Kijk hier voor onze filmpjes

Meettechniek vrijdag 9 september 2011
Voor het snel en accuraat oplossen van kabelstoringen heeft Pilkes, naast compleet uitgeruste meetwagens, de ervaren medewerkers die met hun vakmanschap het verschil maken.

Een storing in één van uw kabelnetten geeft vaak veel ongemak en kost u veel inspanning. Als u Pilkes Meettechniek belt dan bieden wij op dat moment een snelle en efficiënte oplossing. Pilkes Meettechniek is uitgegroeid tot een specialist in het lokaliseren van storingen in kabelnetten.

Na uw melding zijn wij meestal dezelfde dag nog ter plaatse om de meest ingewikkelde storingen te lokaliseren. Ons team van ervaren meettechnici werkt met de meest geavanceerde apparatuur. Dit garandeert dat de kortsluiting, kabelbreuk (zowel hoog- als laagohmige) of mantelfouten kunnen worden gelokaliseerd. De metingen worden verwerkt in een rapportage en voorzien van een professioneel advies.
De ervaren kabelmonteurs repareren desgewenst de gemeten storing, zo mogelijk nog dezelfde dag. Het is ook mogelijk dat, na het lokaliseren van de storing, uw eigen dienst de reparatie kan uitvoeren.

Hoe snel? Neem de proef op de som. Dit is de beste manier om erachter te komen hoe snel en goed Pilkes Meettechniek functioneert en uw probleem verhelpt. Wij staan voor u klaar met al onze geavanceerde apparatuur.

Kijk hier voor onze filmpjes
Infratechniek vrijdag 9 september 2011

Binnen de Infratechniek worden zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechniek en infratechniek. Nieuwe ontwikkelingen zoals LED, 3d ontwerpen, verkeersintensiteitregelingen en dimtechniek tonen aan dat Pilkes inspringt op de nieuwste ontwikkelingen.

De kracht van Pilkes schuilt niet alleen in de opgebouwde ervaring en know-how. De organisatie maakt zich ook sterk voor een goede werksfeer, perfecte opleiding en training waarbij een goede onderlinge verhouding en samenwerking wordt gekweekt. Simpel communiceren en gebruik maken van de modernste communicatietechnieken garandeert een brede inzet van uiteenlopende technische specialismen op kleine, grote en complexe projecten. Het blijft een uitdaging om onze medewerkers te stimuleren en ons continu te verbeteren.

Pilkes houdt rekening met het milieu door te zoeken naar de optimale verlichting- en energieverhouding. Na lichttechnische berekeningen, uitgevoerd volgens fabrikantopgave, komen wij met een optimaal advies.

Daarnaast houdt Pilkes zich bezig met ontwerp, aanleg en onderhoud van kabelnetten. Preventieve controle, verbruikersregistratie, controlekeuze, testen van meetverdeelkasten, lokaliseren en reparatie van kabels en registratie horen ook bij onze taken.

Pilkes denkt mee met de cliënt en kijkt vooruit. De afzonderlijke sectoren werken apart of samen. Dit maakt ons sterkt om kleine maar ook grote en complexe werken uit te voeren. Omdat de ontwikkelingen in het installatieproces elkaar in een hoog tempo opvolgen, zijn wij daarop ingesteld. Zo zijn wij alert op mogelijke verbeteringen en energiezuinige installaties. Innovatief werken en denken is ons niet vreemd.

Pilkes doet nog meer. Een aantal voorbeelden: sportveldverlichting, terreinverlichting en het verlichten van openbare gebouwen en bruggen. Het in curatief onderhoud, controleren en herstellen van openbare verlichting of light decorations. Het verzorgen van tijdelijke wegvakverlichting, het tijdelijk aanlichten van terreinen en ten tijde van calamiteiten het leveren van noodstroomvoorzieningen.

Kijk hier voor onze filmpjes

Elektrotechniek donderdag 8 september 2011
De afdeling Elektrotechniek biedt bedrijven haar dienstverlening aan in MKB, woningbouw, industrie en particuliere sector.

Installeren is ons dagelijks werk. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en verzorgen technisch onderhoud van elektrotechnische installaties in kantoren en bedrijfscomplexen waaronder winkels, scholen, garages, hotels en sportcomplexen. Met de juiste middelen en de juiste mentaliteit speelt Pilkes een actieve rol in deze branche.

Pilkes is sterk onderscheidend door vakmanschap op meerdere technische disciplines zoals: brandbeveiliging, camerasystemen, aardingstechnieken, verdeelinrichtingen, besturingstechniek en aanleg- en onderhoud van elektrotechniesche installaties. Voor de controle van deze installaties maken we, naast onze standaarduitrusting, ook gebruik van warmtebeeldcamera’s.

Kijk hier voor onze filmpjes

Pilkes Infra

Stompetoren / Melkweg 5
1841 JJ Stompetoren
t. 072-5037037 

Utrecht / Tennesseedreef 26
3565 CJ Utrecht
t. 030-2447600

Aanvragen Offertes

bedrijfsbureau@pilkes.nl
t: 072-5037036

Administratie
administratie@pilkes.nl
t: 072-5037039

Algemeen
info@pilkes.nl


Pilkes CO2 Nieuws juli 2020